Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Firefox 5 beta klar i Android Market

Firefox 5 beta klar i Android Market

Mozilla har nu lanceret den seneste version af den populære internetbrowser Firefox til Android, i en sen beta-udgave.

Den nye Firefox 5 beta er nu klar i Android Market, så Android-brugere behøver ikke længere hente den via Mozilla’s hjemmeside, som de har skulle tidligere.

Der er flere nye funktioner og forbedringer i den nye Firefox til Android, men da det stadigvæk er en beta-version kan der være lidt ustabilitet.

I den nye Firefox 5 beta understøttes funktionen “sporer ikke personlige oplysninger”. Det vil sige, at den blokerer for reklamer, der er målrettet dig, udfra din søgning og adfærd på nettet.

Af andre nye funktioner kan nævnes: forbedret side indlæsning (specielt på 3G-netværk), forbedret reaktionsevne ved panorering, forbedret farvekonvertering giver bedre visning af billeder og video m.m.

Download Firefox 5 beta gratis i Android Market her.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim Christiansen 26-05-2011 08:49:05

Så længe flash understøttelse udebliver så gider jeg den ikke. Bruger ellers firefox på desktoppen.

0 0
Morten Jensen 25-05-2011 11:27:45

Jeg synes dog stadig ikke den helt kan måle sig med XScope Pro.
Det kan være, det blot er en vanesag, men jeg synes XScope's måde at håndtere faner på er lidt federe (man får ikke fanebladene frem ved et uheld, blot fordi man kører lidt for langt til venstre på en side). Og så at man i XScope kan skjule/vise notification baren ved at slide i content gør, at man lige får lidt mere plads til indhold på skærmen.

0 0
Arnold87 25-05-2011 10:47:36

har lige downloadet den til optimus 2x. og syntes det kore meget smooth i forhold til std browser og os i forhold til dolphine mini hd browser. plus du kan zoome og navigere rundt på siden på samme tid. og så er det lækkert lavet med fanerne åbner i venstre side og er meget nemt at bruge. kan helt sikkert anbefales

0 0

Om brug af cookies