Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Firefox OS gør sin entré i Tyskland

Firefox OS gør sin entré i Tyskland

Firefox OS lander meget snart hos vores store nabo til syd og fortsætter dermed sin stille udbredelse på verdensmarkedet.

Alacatel Onetouch Fire E (billedekilde: gsmarena.com)
Alacatel Onetouch Fire E (billedekilde: gsmarena.com)

Mozillas Firefox OS fortsætter sin udbredelse mod nye markeder. Den spanske teleoperatør Telefónica har solgt den i Spanien, men fokuseret hovedsagligt på spirende markeder som Columbia, Mexico, Peru, Uruguay og Venezuela. Nu er de begyndt at tage imod forudbestillinger på Alcatel Onetouch Fire E i Tyskland under O2 brandet.

Firefox OS har spredt sig til 13 lande med flere i sigte

Onetouch Fire E er den anden Firefox OS telefon fra Alcatel og den første med hardware som kan betegnes som mid-tier i modsætning til low-end. Den har en 1,2 GHz dual-core processor, en 4,5 tommer skærm (960x540 pixels), 512 MB RAM og 4 GB hukommelse.

Også Deutsche Telekom har annonceret at de vil sælge Firefox OS telefoner under deres discount-brand Congstar.

Kinesiske telefonproducent ZTE har desuden annonceret at de ønsker at sælge ZTE Open C i Frankrig senere på måneden, der er dog ingen forlydender om hvem der skal stå for distributionen endnu..

Mozilla Firefox OS fortsætter altså sin indtræden på flere og flere markeder rundt omkring i verden, også Telenor er hoppet med på vognen og har fortalt at de regner med at begynde at sælge Firefox OS telefoner i Asien i slutningen af året.

Firefox OS har ikke meget mere end et års tid på bagen, ifølge Mozilla er styresystemet at finde på syv forskellige smartphone modeller i 15 forskellige lande, og der er tilsyneladende mere i vente.

Kilde The Register


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies