Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Firmaet bag cloud-telefonen Nextbit Robin opkøbt af Razer

Firmaet bag cloud-telefonen Nextbit Robin opkøbt af Razer

Smartphoneproducenten Nextbit, som står bag den cloudbaserede smartphone Robin, er i dag blevet opkøbt af firmaet bag gamercomputere Razer.

Det hele startede med en Kickstarter-kampagne i 2015, og nu kan skaberne bag den amerikanske nyopstartede smartphoneproducent Nextbit kalde sig en del af den populære producent af gamercomputere og -tilbehør Razer.

Nextbit, som på ganske kort tid har opnået relativ stor succes med sin prisvenlige cloud-smartphone, Nextbit Robin, er netop blevet opkøbt af Razer for et endnu ukendt beløb. For Nextbit betyder det først og fremmest, at deres smarthone samt tilbehør til denne ikke længere forhandles via deres egen hjemmeside.

Læs også: Cloud-telefonen Nextbit kan nu forudbestilles

Skulle du allerede have købt den internationale variant for cirka 2.000 kroner, behøver du dog ikke bekymre dig. I et blogindlæg forsikrer skaberne bag, at du telefonen fortsat vil blive holdt opdateret med ny Android-software og sikkerhedsopdateringer frem til februar 2018. Der vil samtidig også blive taget hånd om garantisager de næste seks måneder frem, lyder det fra Nextbit.

Noget, der adskiller Nextbit fra mange andre producenter, er at de, lige som OnePlus, på ganske kort tid har fået opbygget et stort community omkring ejere af telefonen, hvilket dog ikke er mærkeligt, eftersom cloud-telefonen som bekendt er crowdfunded via Kickstarter. Her er der heller ingen grund til bekymring, for indtil videre fortsætter Nextbits community med at fungere, som det hidtil har gjort, fortæller skaberne bag smartphonen.

Razer er nu også smartphoneproducent

Det skyldes, at Nextbit med de tilhørende 30 medarbejdere vil fungere som en uafhængig afdeling under den store gamergigant Razer. Nextbit oplyser, at opkøbet af Razer vil give nye muligheder, og fokus vil derfor nu ligge på at give forbrugerne »unikke mobildesign og oplevelser”. I en pressemeddelelse oplyser direktør og tidligere Google-ansat, Tom Moss, at Nextbit vil ”fortsætte på dets mission om at flytte grænser og lave fede mobilrelaterede ting«.

Indtil videre bliver Nextbit-brandet altså ikke skrottet og erstattet med en Razer-smartphone, men muligheden ligger der naturligvis.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies