Fjernbetjen dit hjem med din iPhone

Har du glemt at slukke lyset - eller endnu værre strygejernet? Alt det kan du styre fra din iPhone, selvom du for længst er kørt hjemmefra.

Fjernbetjen dit hjem med din iPhone

Nu kan du styre dine stikkontakter med din iPhone eller iPod Touch.

Hvis du har en intelligent el-løsning – IHC fra Lauritz Knudsen findes der nu en applikation, der kan styre kontakterne på afstand.

Dermed kan du slukke lamperne, krøllejernet eller bare tjekke, om der er slukket.

Hvis du er på ferie kan applikationen også bruges til at styre lyset i hjemmet, så det ser beboet ud, og ikke tiltrækker indbrudstyve.

Applikationen kan selvfølgelig også bruges i hjemmet til for eksempel at styre lysdæmperen.

Kom igang

Det er nemt at komme i gang med at bruge applikationen, lover Laurits Knudsen.

Det kræver blot, at installationen er forsynet med en controller, der har viewer, som gør det muligt at styre installationen fra computeren.

Første gang man bruger applikationen, skal man indtaste nogle få data, men derefter er alt gemt på iPhonen, så man hurtigt har adgang til at styre kontakterne i hjemmet.

Indtil videre findes applikationen kun til iPhone, men der arbejdes på at udvikle applikationer til andre populære styresystemer.

Seneste tilføjelse til historien

Redaktionen har fulgt udviklingen og her er fortsættelsen på historien. mobilsiden gik videre med sagen. 18/5/2010 publicerede redaktionen historien iPhone-lækagen var ikke et mediestuntKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Aktuelt nyhedsstof om emnet kan du læse her..