Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Flappy Bird-kloner afvist

Flappy Bird-kloner afvist

Det er tilsyneladende slut med kloner, kopier og versioneringer af storsuccesen Flappy Bird, der blev fjernet 9. februar

Spillet Flappy Bird blev en succes så stor, at udvikleren bag spillet ikke kunne håndtere det, og blev derefter fjernet. Det åbnede op for massevis af spil, der til forveksling ligner originalen, men nu siger Google og Apple stop.

De to giganter har lukket for nye apps, der lægger sig op ad Flappy Bird. Flere udviklere har på Twitter beklaget sig over at være blevet afvist af Google Play og App Store.

Læs også: Flappy Bird udvikler har fået nok og fjerner spillet

Flappy er blevet spam

”Flappy”-delen af de nye versioner af det populære spil kan være årsagen til, at de ikke bliver godkendt til de to app-portaler.

Udvikleren Ken Carpenter fortæller, at Google simpelthen refererede til deres regelsæt om spam, da de skulle begrunde afvisningen af hans spil, Flappy Dragon.

Om Google og Apple har ret i, at der er ved at være fyldt med Flappy-spil er en subjektiv vurdering, men androidpolice.com vurderer, at der er omkring 250 versioner, kloner og kopier af Flappy Bird lige nu i Play Store.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies