Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Flappy Bird udvikler har fået nok og fjerner spillet

Flappy Bird udvikler har fået nok og fjerner spillet

Spiludvikleren bag “Flappy Bird” lader til at være overrasket over succes’en, og har nu valgt at fjerne spillet istedet.

Siden spilsucces’en “Angry Birds” har mange udviklere forsøgt at gøre virksomheden Rovio kunsten efter, og levere et simpelt spil, der kan tryllebinde smartphone-brugerne på samme måde.

Det lader til, at “Flappy Bird”, på trods af 90’er grafikken, har potentiale til at være en værdig konkurrent. Spillet er meget simpelt opbygget, og handler blot om, at du skal styre en lille fugl igennem en bane og undgå at flyve ind i forskellige rør.

Spillet har på afsindig kort tid opnået enormt succes, hvilket tilsyneladende overrasker udvikleren Dong Nguyen, der alene står bag den populære spil-titel. Han har nu valgt at fjerne “Flappy Bird” fra App Store og Google Play, hvor spillet i forvejen ligger nr. 1. Det skriver Engadget.

Ikke til salg

På udviklerens Twitter profil fremgår det, at beslutningen ikke handler om retsmæssige problemer eller som virke af, at han er stoppet med spiludvikling. Han har desuden også afvist at ville sælge spil-titlen.

“'Flappy Bird' brugere, jeg beklager, men om 22 timer fjerner jeg 'Flappy Bird'. Jeg kan ikke tage det mere,” lyder det fra udviklerens tweet. Tidligere sagde han at “Pressen overvurderer succes fra mine spil. Det er ikke noget jeg ønsker. Giv mig fred.”

Spekulationerne går derved på, om der måske er tale om et alternativt mediestunt, da det virker underligt hvis Dong Nguyen er klar til at vinke farvel til den $50,000 daglige reklameindtægt som spillet ifl. Engadget indtjener.

Var I også lige blevet afhængige og til dels frustreret over den flavrende fugl på mobilen? 

 Link: Engadget

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Tbm2 09-02-2014 20:27:52

Kan stadig hentes til android her ;) http://www.4shared.com/mobile/C-tYnSybba/FlappyBird.html

0 2
jeppe rasmussen 09-02-2014 20:27:10

SÅ sælg det dog ;)

1 4
Rudik 09-02-2014 13:16:48

Nope ;)

3 5

Om brug af cookies