Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Flash bliver ikke tvunget ind i iPhone og iPad

Flash bliver ikke tvunget ind i iPhone og iPad

Det er ikke rigtigt, at EU overvejer at tvinge Apple til at give plads til Flash-teknologien på iPhone og iPad.

Apple vil selv kunne vælge, hvilke teknologier de ønsker at benytte i deres produkter.

Det er derfor en omgang vrøvl, at EU har tænkt sig at trække Flash ned over hovedet på Apple, lyder det fra Jonathan Todd, der er talsmand for EU's kommissær for Den Digitale Agenda, Neelie Kroes.

- "Ideen er bestemt ikke at tvinge Apple til anvende Flash eller noget som helst andet på deres iPhone. Hvis de har bestemt sig for at holde bestemte features fra deres udstyr, så skal de have lov til det," siger Jonathan Todd til ComON.

Forkert konklusion 

Historien begyndte at rulle i medier verden over, da Daily Tech berettede om et forslag fra EU, som kan ”lede til at få signifikante markedsaktører til at licenserer information om indbyrdes kompatibilitet”.

Konklusionen blev blandt andet, at det kunne gøre det muligt for Android-mobiler at synkronisere med iTunes, og at EU overvejer at tvinge Flash ind i iPhone og iPad.

"Med det nye tiltag, hvis teksten bliver vedtaget, kan det ske, at EU vinder magt til at tvinge Apple til at tillade Flash ombord," skrev Daily Tech.

Ifølge Jonathan Tood handler forslaget i stedet om, at softwarefirmaer kan blive tvunget til at frigive information, der kan hjælpe andre firmaer til at skabe produkter til deres software.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies