Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Flatrate fra TDC Mobil. Hvad er prisen?

Flatrate fra TDC Mobil. Hvad er prisen?

Betal 299 kroner pr. måned så kan du snakke alt det du vil i mobiltelefonen. Sådan præsenterer TDC deres nye abonnement som i dag er lanceret. Vi har set nærmere på betingelserne og om prisen holder.

Det med småt…

Prisen på 299 kroner dækker kun samtaler inden for TDC’s netværk samt alle fastnetnumre i Danmark. Det svarer til godt 5,4 millioner numre. Bemærk dog i den forbindelse, at ”opkald i TDC’s netværk”, IKKE dækker numre hos selskabet Telmore som TDC ejer. Det oplyser TDC til Mobilsiden.dk.

Den faste pris dækker heller ikke opkald til mobiltelefoner hos f.eks. Telia, CBB Mobil, Sonofon, 3 osv. Her betaler du en minuttakst på 1,20 kroner pr. minut. Prisen dækker heller ikke sms og mms. Disse koster henholdsvis 25 øre og 3 kroner pr. stk.

I øvrigt kræver abonnementet at du har fastnettelefon hos TDC. Dette koster fra 119 kroner pr. måned. Dermed kommer prisen minimum op på 418 kroner om måneden.

Det skulle være ret enkelt. Betal en fast pris og tal alt hvad du kan. Princippet kaldes ”flatrate”. Der er dog lige en række ting, som det er vigtigt at være opmærksom på, inden du kaster dig ud i en ny mobilaftale med navnet ”Duét Døgn”.

Andre selskaber har også flatrate

TDC er ikke de eneste på markedet der har en løsning, hvor der kan betales en fast pris. Både Telia og Tele2 har sådanne produkter – og igen skal man som kunde huske at læse det med småt.

Hos Tele2 kan man ringe fra fastnet til fastnet for 189 kroner om måneden. Opkald til mobiltelefoner koster fra 1,30 kr. pr. minut til 1,74 kr. pr. minut.

Telia også telefoni på udsalg for tiden – men så skal der virkelig også snakkes igennem. For 399 kroner pr. måned kan der ringes gratis til alle Telia numre i Danmark og sendes ubegrænset sms. Desuden er de første 200 minutters samtale til mobiltelefoner udenfor Telias netværk gratis. Herefter koster de 99 øre pr. minut. Mms kan sendes for 3 kroner pr. stk.

Og endelig skal "Fri Snak" fra Sonofon også have en bemærkning med på vejen. Med Fri Snak betaler du 400 kr. om måneden. For pengene kan du tale i op til 48 timer hver måned til danske fastnet og mobilnumre. SMS koster altid 20 øre til danske numre.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies