Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Flere bankapplikationer på vej til Windows Phone

Flere bankapplikationer på vej til Windows Phone

Specielt bankapplikationer kan få folk til at vælge platforme til og fra – og nu får Windows Phone flere af de vigtige apps.

Et af de helt store problemer for Windows Phone platformen har været manglen på applikationer og specielt bankapplikationer, som kan være med til, at få folk til at skifte både platform og mobilproducent.

Danske Bank og Nordea har været de eneste danske banker, som har været tilgængelige på Windows Phone enheder.

 - Danske Bank er klar til Windows Phone

Men nu er ventetiden ved at være ovre, og de danske Windows Phone brugere har fået et markant større udvalg af mobilbank applikationer i Windows Phone Store.

Ifølge Nokias danske Facebook side er 13 danske banker nemlig klar til Windows Phone – og endnu flere er på vej.

 - Smugkig på Jyske Bank applikation til Windows Phone

Bankerne er: Sydbank, Vestfyns Bank, Tønder Bank, Nordfyns Bank, Østjydsk Bank, Nørresundby Bank, Skjern Bank, Kreditbanken, Ringkjøbing Landbobank, Alm. Brand Bank, Djurslands Bank og Nordjyske Bank.

Alle de nye bankappliktioner skulle, ifølge Nokia, være klar til download netop nu i Windows Phone Store.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Katron 13-10-2012 20:47:08

"Hvilket har fået folk til at skifte både platform og mobilproducent"..

Jeg fatter ikke folk i det her app spil. Alle ligger sig jo lige efter virksomhedernes linje her. Hvorfor er det at vi selv vælger at bruge penge på at skifte platform, så vi kan få adgang til en bestemt virksomheds app?? I mine øjne vælger virksomhederne idag, hvem de vil have som kunder. Hvorfor ikke skifte bank istedet, når nu ens egen bank ikke gider bruge penge på at støtte dig og den platform du nu har valgt??
Jeg var kunde i sparbank, men skiftede til danske bank, da de kom med en app til windows phone.
Det var jo ikke sådan at sparbank tilbød at gi mig en Android/iphone, så hvorfor i himlens navn skulle jeg skifte mobil, når jeg bare kunne skifte bank.
Virksomhederne har det alt for nemt med det app halløj. Vi forbrugere farer jo ud og køber produkter, alt efter hvilke platform en given virksomhed har valgt at udvikle til.
Jeg selv er feks stoppet med at handle i Fakta, da de åbenbart mente at nogle af de penge de tjente på mig, skulle komme applefolket tilgode.
I sidste uge var jeg i Bilka, og da jeg nåede kassen, så jeg til min store overraskelse, at de anbefalede at hente deres app, til Android eller Iphone. Jeg spurgte ved kassen om de også havde til Windowsphone, men da svaret var nej, skubbede jeg min vogn ind i butikken og gik uden varer. Det var åbenbart ikke første gang det var sket, for i informationen, kom en gut frem og spurgte om det var mig der netop var skredet fra en fuld indkøbsvogn. Yep var svaret, og til min overraskelse ville han ha mig til at udfylde en klageseddel.
Da jeg kom hjem lå der en mail fra Bilka, hvor de beklagede meget, og informerede om at de havde en WP app lige på trapperne.
Og det er det jeg mener. Hvorfor er der så mange forbrugere der bare finder sig i virksomhedernes fis. Det er sku os forbrugere der bestemmer slagets gang, og ikke omvendt.
På kryds af platformene, så kom nu ind i kampen. Vi lever i en tid, hvor virksohederne er meget sultne, og istedet for bare at følge deres retningslinjer, så er det nu, hvor vi kan styre dem. Vil du have flere danske apps til din smartphone, så drop at ligge din handel der, hvor virksomheden kun har valgt at understøtte en enkelt platform. Det er immervæk vores penge der går til at udvikle app's, så hvorfor skal vi så leve med 'begrænset' understøttelse??
Så længe der er så mange platforme på markedet, så må virksomhederne bare vænne sig til at gå "all in", ellers skal de helt lade være.
Værste virksomhed af alle, er dog stadig DR. Når nu de har valgt at lave DR.NU i HTML5 kode, hvorfor bliver de så ved med at spærre adgangen for windows phone?? Kunne jeg stoppe min 'handel' med dem grundet det, ja så skete det på stedet. Men nej, her må vi windows phone ejere sidde og betale licens på lige vilkår med alle andre, velvidende at DR allerede understøtter windows phone, de har bare valgt at spærre adgangen. WHY???

0 0
Naggie21 13-10-2012 18:21:19

Hvorfor er sparekasserne altid langsomst. Det var de også på iOS og Android. ØV!!

0 0
Robert 13-10-2012 15:32:57

Den er nu hentet og taget i brug. Længe ventet og rigtig flot og velfungerende. Nu mangler jeg kun, at eboks bliver færdige med deres, før jeg har alle de værktøjer, jeg bruger til hverdag. Det skulle ske her i oktober.

0 0
Om brug af cookies