Flere billeder af LG G4 dukker op

Den kommende LG G4-topmodel fra LG bliver i disse dage lækket fra flere og flere vinkler. Nu er to nye billeder dukket op.

Flere billeder af LG G4 dukker op

Nu viser flere billeder LG’s næste store sats frem fra to nye vinkler. Det er LG G4, som ellers har været hemmeligholdt godt – indtil i går, hvor det første billede billede kom frem.

Det første billede har nu fået følgeskab af to andre billeder, der viser LG G4 frem forfra og fra højre side. Det er samme person på Twitter, @OnLeaks, der har fået fingrene i disse billeder, som viser tidlige renderinger frem af telefonen.

Læs også: Første billede af LG G4 lækket

Forfra afslører billedet en smartphone, der er næsten identisk med den nuværende LG G3. Det er i grove træk samme design, der går igen, hvor det kun er de mindre detaljer, der er finpudset.

Der er nu kommet en større kameralinse foran, som muligvis er en 5 MP opgradering i forhold til det 2,1 MP kamera i LG G3. Den nederste del af fronten med LG-logoet ikke længere samme farve som bagsiden (guld, grå, lilla), men i stedet fuldstændig sort. Det er altså en yderst stilren smartphone, der er i vente.

Læs også: LG vil eksperimentere med G4

På billedet, der viser højre side af telefonen, er kameraet ganske rigtigt en anelse tykkere end resten af bagsiden som antaget ud fra gårsdagens billede. Der er stadig mulighed for at tage bagcoveret af på samme måde som på LG G3 ved en lille fordybning langs rammen.

LG G4

Specifikationer og lanceringsdato

Rygterne går på, at smartphonen beholder samme QHD-display fra LG G3, som er på 1440 x 2560 pixels. Dimensionerne kom frem i går og afslører en telefon, der vokser en lille smule i både højden, bredden og tykkelsen. Målene lyder nu på 148,9 x 76,5 x 9,9 mm.

Antallet af pixels i kameraet forventes at blive skruet op fra 13 til 16 MP, og det vil være Qualcomm’s kraftige Snapdragon 810-processor, der driver herlighederne.

Læs også: LG vil eksperimentere med G4

LG har endnu ikke selv meldt noget officielt ud om, hvornår topmodellen hverken præsenteres eller udgives. Ifølge The Korean Times skulle kilder have fortalt følgende:

”LG Electronics besluttede ikke at udgive LG G4 på Mobile World Congress (MWC)-fremvisningen i Barcelona i marts måned. LG udgiver den måske til april”.

Mere til nyheden

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på artiklen. mobilsiden fortsatte fortællingen. 9/3/2015 blev bolden spillet videre med en artikel der belyste emnet Billige Sony-mobiler får ikke Lollipop-opdatering – Du kan læse det videre forløb her. Seneste nyheder om Smartphone ser du her..