Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Flere billeder af mulig Nexus-smartphone dukker op

Flere billeder af mulig Nexus-smartphone dukker op

Rygterne om den kommende Nexus smartphone intensiveres, nu dukker flere billeder op af en mulig enhed.

Google Nexus et blevet et eftertragtet varemærke inden for Android-platformen, tidligere har Google præsenteret Nexus produkter i slutningen af året, og holder alle rygter, kan dette meget vel være snart.

 - Alt peger på LG som næste Nexus-producent

En anden faktor der øger chancerne for en snarlig lancering af en Nexus-enhed er de billeder der er begyndt at dukke op på nettet af en LG smartphone med Android 4.1.2.

 - Er dette billederne af en Nexus smartphone fra LG?

Nu får de første billeder så støtte af yderligere billeder der viser en LG smartphone med det der ligner standard Android Jelly Bean, enheden ser desuden ud til at have Chrome browseren præ-installeret.

Herunder kan de to nye billeder af enheden ses.

Yderligere specifikationer er også dukket op, der fortæller at skærmens opløsning er på 768 x 1184 med en pixel-tæthed på 320 PPI. Den skæve opløsning kan have noget at gøre med at enhedens funktionsknapper er en del af softwaren.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

toysoldier 11-10-2012 11:59:00

Det eneste jeg håber på, udover ovennævnte, så er det at telefonen kommer med 4G/LTE.

0 0
Robert 11-10-2012 02:41:53

Det lyder jo lidt somom at LG kommer til at stå for hardwaren og umiddelbart gyser det så lidt op a rygraden på en når man hører det. Men LG's svageste led som er software support bliver jo helt overtaget af Google så det punkt er jeg ikke rigtig bekymret over.

Så er der hardwaren og det har jeg faktisk synes at det spiller rimeligt for LG. Det er bare en software der skal ha det til at køre der fejler..

Noget jeg også har tænkt over er at Samsungs nexus modeller har været bygget på en smule beskeden hardware, hvorefter Google har fået denne hardware til at spille 100%. Bl.a det omdiskuterede 5 Mp kamera har ikke fået alt for mange rosende ord med på vejen.

Her har vi så LG, der ifølge rygterne vil lave Nexus telefonen til deres topmodel. 2GB ram, Quad-core S4 osv, det lyder helt vildt spændende. I forhold til Samsung som har holdt igen på hardwaren for at ha deres modeller som primær fokus, er LG villige til at satse meget på at vinde kunder tilbage med dette udspil.

Jeg gir dem bestemt en chance

0 0

Om brug af cookies