Flere billeder af mulig Nexus-smartphone dukker op

Rygterne om den kommende Nexus smartphone intensiveres, nu dukker flere billeder op af en mulig enhed.

Flere billeder af mulig Nexus-smartphone dukker op

Google Nexus et blevet et eftertragtet varemærke inden for Android-platformen, tidligere har Google præsenteret Nexus produkter i slutningen af året, og holder alle rygter, kan dette meget vel være snart.

 – Alt peger på LG som næste Nexus-producent

En anden faktor der øger chancerne for en snarlig lancering af en Nexus-enhed er de billeder der er begyndt at dukke op på nettet af en LG smartphone med Android 4.1.2.

 – Er dette billederne af en Nexus smartphone fra LG?

Nu får de første billeder så støtte af yderligere billeder der viser en LG smartphone med det der ligner standard Android Jelly Bean, enheden ser desuden ud til at have Chrome browseren præ-installeret.

Herunder kan de to nye billeder af enheden ses.

LG Optimus Nexus smartphone
Mulig Nexus enhed fra LG, billedet taget af en bruger på xda-developers.com

Yderligere specifikationer er også dukket op, der fortæller at skærmens opløsning er på 768 x 1184 med en pixel-tæthed på 320 PPI. Den skæve opløsning kan have noget at gøre med at enhedens funktionsknapper er en del af softwaren.

Historien forstsætter

Her følger vi op med den seneste udvikling om temaet. mobilsiden har holdt fast i temaet. 25/9/2012 kom den efterfølgende historie med nyheden Baggrund: Touch-teknologi i smartphones forklaret – Historien bringes videre her. Tjek også seneste nyt om temaet her.