Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Flere detaljer om HTC Touch HD-efterfølgeren

Flere detaljer om HTC Touch HD-efterfølgeren

HTC's line-up for 2009 er allerede blevet afsløret, men nu er der kommet detaljer på blandt andet efterfølgeren til Touch HD.

Tidligere blev hele HTC's 2009-portefølje afsløret, og indtil videre har afsløringen holdt stik. Nu er der i mellemtiden kommet detaljer på nogle af de spændende mobiler.

HTC Firestone er modellen, som danskere skal holde øje med. Det bliver den officielle efterfølger til Touch HD, og den vil få en 3,6" touchscreen med 800x480 pixels, otte-megapixels digitalkamera og Qualcomm-processor med 600MHz. Styresystemet bliver Windows Mobile 6.5.

Den forventes dog først at komme i august.

HTC Thoth (eller Athena 2) er efterfølgeren til Advantage X7510. Det betyder stort aftageligt tastatur, som kan slås over skærmen, 4,8" touchscreen, fem-megapixels kamera og en Qualcomm-processor med imponerende 1000MHz. Den vil køre på Windows Mobile 6.5.

Thoth bliver dog først tilgængelig til september.

Den sidste HTC som kunne blive aktuel for Danmark er 3G Excalibur, en smartphone med fuldt QWERTY-tastatur, 2,4" almindelig skærm, to-megapixels kamera og Windows Mobile 6.1. Altså en low-end smartphone. Den kommer allerede til maj.

HTC-telefonerne Whitestone W, Twin, Cedar W og Tungsten har også fået specifikationer, men de kommer ikke på det danske marked.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies