Flere detaljer om iPad Pro

De fleste regner med, at Apple vil sende en ny og større iPad på gaden til næste år, og nye detaljer er dukket op

Flere detaljer om iPad Pro

En iPad med en størrelse på godt 12” er på vej næste år, det er de fleste enige om, men ellers er detaljerne ikke mange. Navnet er på rygtebasis iPad Pro, og nu er der dukket lidt flere brikker til det puslespil op.

De nye oplysninger kommer fra et japansk Apple-centreret site, som kan fortælle, at iPad Pro vil blive tyndere end den nye iPhone 6 Plus. Deres oplysninger siger, at den vil måle 6,1mm ligesom iPad Air 2. iPhone 6 Plus måler 7,1mm i tykkelsen.

Læs også: Apple klar med kæmpe-iPad næste år

Der kan også være godt nyt på vej til dem, der spiller meget musik fra deres iPad. Den nye og store version vil nemlig have højtalere i begge ender, der ligner dem, man finder på iPad Air 2.

iPad Pro forventes af mange at komme i anden halvdel af næste år, så der er sandsynligvis et stykke tid, til vi får den at se.

Historien er ikke slut

Den seneste udvikling finder du her. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 2/11/2014 blev sagen bragt videre med en sag med fokus på Overblik: Kåring af det bedste mobil-videokamera, ny iPad skuffer i test, smugkig på Nexus 9 – Artiklen finder du her. Se også seneste nyt om tematikken her..