Flere funktioner i Windows Phone Mango er afsløret

Mango releasen til Windows Phone 7 får en række interessante nyheder. Her er nogle af de seneste.

Flere funktioner i Windows Phone Mango er afsløret

Windows Phone 7 kommer først på gaden til efteråret, og selvom Microsoft har offentliggjort mange af de nye funktioner, så dukker der stadigvæk nye “hemmelige “ nyheder op.

Windows Phone Sauce har nøje gransket den nyeste beta version af Windows Phone 7 Mango, og de har fundet nogle interessante nyheder. Her er et par af dem:

– AppChecker fortæller hvilke programmer, som du skal have installeret for at åbne forskellige filtyper.

– People hub har forbedret Facebook integration, der viser hvor mange “likes” en status opdatering har fået, og den informerer, når du bliver nævnt af en ven.

– Batteri sparefunktionen sparer på batteriet. Når batteriets spænding falder til under et foruddefineret niveau, så stopper Mango automatisk visse funktion (f.eks. e-mail synkronisering) for at spare på strømmen.

– Kalenderen kan nu vise månens faser (og viser hvornår man skal passe på varulve).

– E-mail delen viser nu “threaded” samtaler, og man kan benytte “flag” til at mærke e-mails.

– HTML5 udvidelser inkl. in-browser streaming, som giver mulighed for streaming musik, selv når man forlader browseren.

– Xbox live integration giver mulighed for at dele ens Xbox Live på Facebook samt invitere andre Xbox live brugere til voice chat.

– Forbedret ordborg giver mulighed for at tilføje ord til telefonens ordbog samt sende ord til Microsoft, som så kan blive tilføjet fremtidige ordbøger til Windows Phone.

Flere funktioner og nye “afsløringer” kan ses her.

Læs også:
Se Nokias første Windows Phone
Ingen Flash i Windows Phone

Web-TV: Her er Windows Phone på dansk

Det sidste nye

Fortællingen gik sin videre gang. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 22/6/2009 fulgte redaktionen op med et indlæg med tematikken Spiludvikler træt af PS3 – Læs den her. Seneste nyheder om Xbox kan du læse her..