Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Flere gratis SMS'er fra FriSMS.nu

Flere gratis SMS'er fra FriSMS.nu

Stor succes og fødselsdag fejres, ved at give brugere flere gratis SMS-beskeder.

<strong>FriSMS.nu<br /></strong> - <a href=Opret profil så du kan sende gratis SMS" />

I dag har siden FriSMS.nu en måneds "fødselsdag" og det fejres ved, at give 10 ekstra SMS'er til alle brugere. Fra i dag kan der hver eneste dag,  sendes 60 gratis SMS-beskeder via nettet med eget mobilnummer, som afsender.

Siden startet har beskedtjenesten oplevet en mægtig tilgang af brugere, hvilket også har givet pres på selskabets Brugerservice.

 - "Man kan altid kontakte os direkte på mail eller telefon, hvilket mange benytter sig af. Nogle vil blot rose konceptet, andre har forslag til tilretninger eller nye funktioner. Alle henvendelser behandles seriøst og nye forslag tages alle til overvejelse, og jeg kan da afsløre, at der over de næste par måneder, vil ske mere nyt på siden", siger John G. Pedersen fra Mobilsiden.dk, der har ansvaret for FriSMS.nu

De mest stillede spørgsmål handler om, hvorvidt det nu også er gratis, om der uopfordret sendes reklamer til mobilerne i databasen. Svarene er: Du kan på ingen måde komme til at betale, for de SMS'er der sendes via FriSMS.nu, og systemet udnyttes ikke til at sende spam-reklamer ud. Med andre ord, du bliver ikke "overfaldet" af ligegyldige SMS'er, når du benytter tjenesten.

Alle kan gratis oprette en profil på www.frisms.nu

Læs også:
 - Send gratis SMS fra nettet...
 - FriSMS.nu i Rabatten

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies