Flere henter iOS 8

Det gik langsomt med skiftet fra iOS 7 til iOS 8, men nu ser det ud til, at der er kommet lidt mere fart på

Flere henter iOS 8

Det går som regel ret hurtigt med at få det installeret, når Apple sender en ny opdatering til deres mobile styresystem på banen. Det har gået langsomt ved de seneste målinger, men nu ser det bedre ud fra Apples synspunkt.

Læs også: Apple giver iOS 8.1.1 til udviklerne

De nyeste tal viser, at iOS 8 er på 56 procent af Apples mobile enheder. Det er 8 procentpoint mere end 13. oktober, som Tim Cook kunne afsløre ved Apples iPad-begivenhed midt i oktober.

Før det lød en måling fra 21. september, at iOS 8 var på 46 procent af enhederne, så der er kommet noget mere skub i den nyeste version.

Læs også: Udrulning af iOS 8 er gået i stå

Apple var ramt af en del fejl i de første små opdateringer til iOS 8, og det kan have været med til at køle interessen for at opdatere lidt af. IOS 8.1 har der dog ikke været nævneværdige problemer med, og det kan have fået flere til at hoppe med på vognen.

IOS 7 er lige nu at finde på 40 procent af iOS-enhederne, mens det kun er 5 procent, der har en tidligere version af iOS installeret.

Efterfølgende nyt

Der er sket en del siden vi bragte historien. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 10/11/2014 fulgte vi op med en artikel der belyste emnet Ny type iOS-virus fundet og stoppet – Nyheden kan læses her. Se de seneste nyheder om emnet her.