Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Flere iPhone-modeller udgår

Flere iPhone-modeller udgår

Apple skrotter i al stilhed modeller som den populære iPhone 6 og 5S i guld. Du skal nu være hurtig, hvis du sikre dig en.

Med Apples lancering af to nye iPhones, to nye iPads og et nyt Apple TV rykkes der godt rundt i Apples sortiment i deres e-butik.

Nogle modeller som plastmobilen iPhone 5c og iPad mini 3 udgår helt, mens visse farve- og lagerkombinationer puffes ud af sortimentet.

Det ses på Apples hjemmeside, hvor guldvarianterne af iPhone 6, 6 Plus og 5S ikke længerer optræder. Nu kan disse kun fås i de mere konservative sølv og space grey. Vil du have kulør på din iPhone, skal du altså op i den dyreste iPhone 6S og 6S Plus.

Se også: Apple iPhone 6s og 6s Plus - Her er nyhederne

Skal du have en af disse udgåede modeller, skal du derfor være hurtig og sikre dig en inden lageret slipper op i den danske handel. Du kan finde den bedste pris og forhandler her på mobilpriser.dk.

Storforbrugere af lagerplads skal også være hurtige for den største 128GB variant af iPhone 6 og 6 Plus udgår også. Klik her for at få den bedste pris.

Det er de iPhone varianter du fremover kan købe på Apples hjemmeside
Det er de iPhone varianter du fremover kan købe på Apples hjemmeside

Lavere pris

Med rokaderne følger der samtidig et prisfald igennem dele af Apples sortiment. Nu vil iPhone 6, 6 Plus og 5S koste som følger:

  • iPhone 6, 16GB – 4.899,- kroner.
  • iPhone 6, 64GB – 5.799,- kroner.
  • iPhone 6 Plus, 16GB – 5.799,- kroner.
  • iPhone 6 Plus, 64GB – 6.699,- kroner.
  • iPhone 5S, 16GB – 3.999,- kroner.
  • iPhone 5S, 32GB – 4.449,- kroner.
Læs også: Sammenligning - Her er forskellen mellem iPhone 6s og 6

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies