Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Flere kvinder end mænd er mere til mobilspil

Flere kvinder end mænd er mere til mobilspil

Et begrænset tidsforbrug, afslapning og små succes-oplevelser er nogle af grundene til kvinder spiller mobilspil.

Det populære danske spil Subway Surfers
Det populære danske spil Subway Surfers

Det er ikke usædvanligt, at se både smartphones, iPads og tablets i brug i toget, bussen eller lignende når vi er på farten. Særligt er det de små mobilspil, der tager over, når der lige skal holdes en pause fra hverdagens gøremål.

En ny undersøgelse, der er foretaget af det engelske analysefirma Mintel, viser det mest er kvinder, som benytter sig af den såkaldte ”afslapningsgaming”.

Undersøgelsen har set nærmere på kvinder og mænds spilvaner, og har vist at mens der er flere mænd, som kan klassificeres som ”hardcore” og/eller ”regelmæssige” gamere, så er det kvinderne der maginalt fører i kategorien ”afslapningsgamere”. Det skriver Politiken.dk via skynews.com.

Af de kvinder, som deltog i undersøgelsen, så betegner 27 procent af dem sig selv som ”afslapningsgamere”, mens tallet for mændene er 24 procent.

Spil kan dog give afhængighed

Populære spil, som Hay Day eller Quiz Battle, kan virke uskyldige, men den lette adgang til spil, som mobiltelefoner giver, kan øge risikoen for afhængighed, advarer læge på London’s Nightingale Hospital Richard Graham.

Men kan du styre det, så findes der en række hyggelige/sjove mobilspil, som gør du kan konkurrerer mod vennerne, mens du slapper af fra hverdagens gøremål.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies