Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Flere mobiler kan få iTunes

Flere mobiler kan få iTunes

Indtil nu er det officielt kun Motorola ROKR E1, der understøtter Apples iTunes. Men i den senere tid er der dukket programmer op, der giver mulighed for, at andre mobiltelefoner kan synkroniseres med det populære musikprogram. Apple selv smiler blot over udbredelsen af deres produkt.

For et stykke tid siden kom et lille stykke software ved navn iTuneMyWlkman, som muliggør synkronisering af Apples iTunes software med Sony Ericsson W800i. Det betyder, at man kan få lov til at hente musik via Apples online store og overføre dem til sin W800i. Begrænsningen ligger i, at programmet kun er kompatibelt på en Mac-platform.

Windows version

Det seneste er, at der er kommet et lignende stykke software til Windows, hvilket betyder at flere mobiltelefoner kan få det populære musikprogram iTunes.

Programmet hedder Mass Storage Synchronizer, og er et tillægsprogram, der ligesom iTuneMyWalkman giver mulighed for at synkronisere mobilen med iTunes.

Med Mass Storage Synchronizer kan mobiltelefoner fra Nokia, Samsung, Treo og Sony Ericsson overføre musik via iTunes.

Apple smiler blot

Der er ingen sure miner fra Apples side over for de nye programmer til trods for, at det ødelægger lidt af pointen med Motorola ROKR E1.

Apple ser blot fremkomsten af de nye programmer som en fordel for salget af musik via Apples online musik butik. Samtidig betyder det, at flere får øjnene op for iTunes uden, at producenten reelt har gjort noget for det – tværtimod faktisk.

”Vi synes, at det er godt, at endnu flere opdager fordelene ved at bruge iTunes til at lagre, afspille og købe musik”, udtaler Fredrik Hallstan, som er PR-chef hos Apple Sverige.

Relevate sites:

- iTuneMyWalkman
- Mass Storage Synchronizer

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies