Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Flere Nexus 6P-ejere melder om splintret glas bagpå

Flere Nexus 6P-ejere melder om splintret glas bagpå

Det sorte glaselement bag på Nexus 6P til at dække kameraet ser ud til at være yderst sårbart. Flere melder efter få dage om pludseligt splintrede bagsider.

Sådan ser det splintrede glaselement bag på Nexus 6P ud hos en af de nye ejere. (Foto: Reddit.com)
Sådan ser det splintrede glaselement bag på Nexus 6P ud hos en af de nye ejere. (Foto: Reddit.com)

Nexus 6P består næsten udelukkende af aluminium udført i en lækker finish - bortset fra et lille område øverst på bagsiden, hvor der er sort glas til at beskytte kameraet bagved og til at gemme antenner for en endnu bedre dækning.

Glasset ser dog ud til at give problemer for en håndfuld af brugere på hjemmesiden Reddit, hvor glaselementet på kun en dag gamle eksemplarer af Nexus 6P er gået i stykker. Fælles for historierne og de billeder, som brugerne har delt, er at der ikke kan ses noget dediceret slag, men blot ensartet splintret glas.

Læs også: Nexus 6P: Google + Huawei - den perfekte synergi [TEST]

Det kan dermed tyde på, at der er visse sårbarheder med den type af glas, som Huawei benytter til Nexus 6P. Om det er Gorilla Glass, safirglas eller almindeligt hærdet glas, er der endnu ikke nogle entydige oplysninger om. At dømme ud fra billederne kunne det godt ligne almindeligt hærdet glas.

Hvor stort omfanget af problemet er, er også svært at sige allerede nu. Det vil vise sig over en lidt længere periode i takt med at Nexus 6P lander i flere personers hænder.

Læs også: Google Nexus 6P bøjer i to dele i to videoer

Både Huawei og Google har endnu til gode at reagere på de problemer, der er opstået for nogle af de første kunder. Ifølge Googles hjemmeside er det Huawei, der håndterer sager vedrørende garantien af Nexus 6P i Danmark.

Hvis du derfor skulle være uheldig at støde på problemet, når salget af telefonen snart skydes i gang her i Danmark, er det altså Huawei, du skal kontakte.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies