Flere prisstigninger på vej: OnePlus skruer priserne op

Det er snart sidste chance hvis du vil anskaffe dig ’flagskibsdræberen’ OnePlus One til bundpris.

Flere prisstigninger på vej: OnePlus skruer priserne op

Sidste uge varslede Apple prisstigninger for deres iPhones, og nu følger den kinesiske producent OnePlus trop med deres skarpt prissatte mobil, OnePlus One.

Se også: Apple sætter priserne på iPhone 6 og 6 Plus op

Fra og med den 25. marts, vil prisen på de to 16GB og 64GB-varianter stige til henholdsvis €299 og €349, mod tidligere 269€ og 299€. Det skriver selskabet på deres blog.

OnePlus angiver den svækkede Euro-kurs som årsagen til prisløftet. En talsmand for OnePlus forklarer: ’Vi ønsker oprigtig,t at vi kunne gøre det anderledes. Euroen svækkelse gør, at vi nu sælger telefoner med tab. Som start-up virksomhed med barberbladstynde margener, er vi nødsaget til at revurdere vores priser’.

Læs også: OnePlus One – Sådan spiller man sænke flagskibe [TEST]

Sidste chance på tirsdag

Prisstigningerne er ikke slået igennem på den danske webshop indtil videre, men vil givetvis følge den europæiske trend.

Ønsker du at anskaffe dig et eksemplar af OnePlus’ selvudnævnte flagskibsdræber skal du derfor bruge din invite nu, eller slå til ved næste åbne salg tirsdag d. 24. marts.

OnePlus One koster henholdsvis 2.099,- kr og 2.399,- kr. for den hvide 16GB og den sorte 64GB-variant. Du kan bestille den her.

OnePlus understreger, at priserne på tilbehør vil forblive uændrede.

Læs også: Økonomer advarer: Din næste mobil bliver dyrere

Mere om Oneplus

Næste interessante historie om sagen kom frem. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 12/3/2015 gik redaktionen videre og publicerede sagen; Lollipop-opdatering til OnePlus One lige om hjørnet – Følg det videre forløb her. Du finder seneste nyt her.