Flere problemer med ny iPad

Først var der problemer med varmeudviklingen. Nu er det batteri og opladning der driller i The new iPad.

Flere problemer med ny iPad

The new iPad har ikke været længe på gaden før de første problemer har vist sig, senest har der været tale om et varmeproblem.

Men nu er der kommet en ny rapport der fortæller, at batteriindikatoren på Apples nye tablet, ikke viser korrekt status når den lades op, det skriver Cnet.com.

Ifølge rapporten, betyder dette at når den nye iPad oplades, og indikatoren viser 100 procent, så er den faktisk ikke fuldt opladet endnu. Rapporten slår fast at der kan gå helt op til yderligere to timer før batteriet er fuldt opladet.

Dette har selvfølgelig den ulempe at hvis du tager opladeren ud af din iPad når den er nået til 100 procent, så vil din oplevelse af batteriets holdbarhed blive forringet.

Rapporten er udarbejdet af Dr. Raymond M. Soneira fra displaymate.com, antyder, at der kan være tale om en matematisk regnefejl, eftersom at batteriets opladningstid udregnes ud fra et matematisk grundlag.

Mere nyt om iPad

Temaet er stadig aktuelt. mobilsiden fortsatte historien. 23/3/2012 fulgte redaktionen op med en artikel omkring temaet Forbrugerrådet: Apple skal fjerne 4G-betegnelsen fra The new iPad – Den finder du her. Redaktionen har fokus på tematikken. De seneste nyheder finder du her.