Flere skoleelever får iPads

Skolernes sommerferie lakker mod enden, og flere skoler udleverer iPads eller andre tablets til skoleeleverne.

Flere skoleelever får iPads

Skoleelever i Syd- og Sønderjylland kan glæde sig til, at være tilbage på skolebænken. Tasken fyldes ikke kun med penalhus og skolebøger.

Samtlige kommuner i P4 Syd og P4 Esbjergs sendeområde har nemlig én eller flere skoler, hvor tablets som eksempelvis iPads bliver udleveret til både elever og lærere. Viser en rundspørge P4 Syd og P4 Esbjerg har foretaget. Det skriver Jyllands-posten.dk.

Eksempelvis bruger Varde Kommune omkring 800.000 kroner det kommende skoleår på, at samtlige elever og lærere på tre mindre skoler i udvalgte klasser får udleveret en iPad.

Kommunerne i P4 Syd og P4 Esbjergs sendeområde bruger mellem 200.000 og 800.000 kroner det kommende skoleår, og det forsøg skal evalueres efter et år. Det kan betyde iPads udbredes yderligere i skolerne.

Sagens videre forløb

Redaktionen har fulgt udviklingen. Her er de efterfølgende historier. mobilsiden gik videre med sagen. d. 2/8/2012 gik vi videre med temaet i nyheden; Danmark er verdens næststørste iPad-land – Den næste artikel om emnet finder du her. Se de seneste nyhede om temaet her.