Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Flere smartphones og tablets under juletræet i år

Flere smartphones og tablets under juletræet i år

Der vil i år ligge flere smartphones og tablets under juletræerne end nogensinde før, ifølge to analytikere.

Mobile enheder har netop nu større succes end nogensinde før. Derfor lyder analysen også fra to tech-eksperter, at der i år vil være flere smartphones og tablets under juletræerne. Det skriver Business.dk.

Teknologi er blevet så attraktivt, at tre ud af fire amerikanere forventer at give noget elektronisk i julegave. Sådan lyder analysen fra to analytikere fra brancheforeningen CEA.

CEA spår også, at der i år til jul vil opstå det organisationen kalder ”tablet frenzy”, hvilket oversat til dansk betyder, at forbrugerne vil gå amok i tabletkøb.

 - Apple-effekt: Mini-iPad kan løfte salget af små tablets

Argumenterne fra CEA går også på, at vi netop nu er på vej ind i den ”anden” digitale tidsalder. I den første digitale tidsalder begyndte vi at fornemme mulighederne en digital verden giver, i form af digitalisering af musik, film, billeder og medier, samt udbredelsen af smartphones og tablets.

Nu venter så tiden hvor nye tjenester og muligheder dukker op – blandt andet i form af sundhed og fitness, som giver muligheden for at overvåge hvad man gør, spiser, hvor meget motion man dyrker, sover og meget andet.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim Harder 04-11-2012 12:22:06

lad os nu se om der kommer noget på markedet, som er værd, at købe.

0 0

Om brug af cookies