Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Flere smartphones og tablets under juletræet i år

Flere smartphones og tablets under juletræet i år

Der vil i år ligge flere smartphones og tablets under juletræerne end nogensinde før, ifølge to analytikere.

Mobile enheder har netop nu større succes end nogensinde før. Derfor lyder analysen også fra to tech-eksperter, at der i år vil være flere smartphones og tablets under juletræerne. Det skriver Business.dk.

Teknologi er blevet så attraktivt, at tre ud af fire amerikanere forventer at give noget elektronisk i julegave. Sådan lyder analysen fra to analytikere fra brancheforeningen CEA.

CEA spår også, at der i år til jul vil opstå det organisationen kalder ”tablet frenzy”, hvilket oversat til dansk betyder, at forbrugerne vil gå amok i tabletkøb.

 - Apple-effekt: Mini-iPad kan løfte salget af små tablets

Argumenterne fra CEA går også på, at vi netop nu er på vej ind i den ”anden” digitale tidsalder. I den første digitale tidsalder begyndte vi at fornemme mulighederne en digital verden giver, i form af digitalisering af musik, film, billeder og medier, samt udbredelsen af smartphones og tablets.

Nu venter så tiden hvor nye tjenester og muligheder dukker op – blandt andet i form af sundhed og fitness, som giver muligheden for at overvåge hvad man gør, spiser, hvor meget motion man dyrker, sover og meget andet.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim Harder 04-11-2012 12:22:06

lad os nu se om der kommer noget på markedet, som er værd, at købe.

0 0

Om brug af cookies