Flere specifikationer på Acers næste smartphone

Acer har frigivet detaljer på deres næste smartphone F1, og der er både tale om kraftig processor og Windows Mobile 6.5.

Flere specifikationer på Acers næste smartphone

Acer er klar med en del af specifikationerne for deres kommende smartphone F1.

Den kommer først og fremmest til at køre på Qualcomms processor Snapdragon – den samme som verdens hurtigste smartphone Toshiba TG01 bruger. Dog er hastigheden sat til maksimum 800 MHz.

F1 får også Windows Mobile 6.5, samt Acers brugeroverflade Suite 2.0, som eftersigende skulle ligne HTC’s TouchFlo 3D. Dette fortæller diverse internetmedier.

Det ser altså ud til at F1 kommer til, at skulle kæmpe mod de hårde drenge på smartphone-markedet, og kampen kommer måske allerede til at stå til september.

Vi har allerede set den første række smartphones fra Acer til Mobile World Congress, men producenten arbejder allerede på tre smartphones mere udover F1. Android er desuden også i deres planer.

Mere til nyheden

Siden redaktionen publicerede denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 24/3/2009 fulgte vi op med sagen om Ingen interesse for Dell-smartphonesKlik her for fortsættelsen.. Se også seneste nyt om tematikken her..