Flere specifikationer på Sony Sirius lækket

Lækkede specifikationer indikerer, at Sony alligevel ikke går med på QHD-trenden med deres kommende Sirius-mobil.

Flere specifikationer på Sony Sirius lækket

Rygterne svirrer forud for den kommende Mobile World Congress i Barcalona, og det er da heller ikke mere end et par uger siden, at vi hørte rygter for den kommende Sony Sirius-mobil. 

Dengang forlød det, at den skulle være udstyret med både QHD skærm og den nye Qualcomm Snapdragon 805 chip. Nu ser det dog ud til, at det ikke helt holder stik.

Lækket: Billeder af efterfølger til Sony Xperia Z1

Informationer, som er hentet fra samme enhed vi lige har set billeder af, viser, at Sony Sirius istedet vil være drevet af Qualcomm MSM8974AB chip. Det er altså en Snapdragon 800 chip med 2.3GHz quad-core processor og Adreno 330 grafik. Det skriver XperiaBlog.

Endheden bekræfter navnet “Sirius”, og har desuden en 5.2” skærm, som vi forventede. Dog lyder det ikke til, at Sony har valgt at gå med på den igangværende QHD-trend. Sony Sirius vil istedet komme med en 1080p skærm med en opløsning på 1776×1080 pixels.

Den lækkede mobil kører desuden på en Android 4.3 version, men forventes at komme præinstalleret med Android 4.4.2 KitKat ved salgsstart. 

Det vides endnu ikke, om vi kan forvente en præsentation fra Sony på MWC, men Mobilsiden.dk følger naturligvis udviklingen.

Kilde: XperiaBlog