Flipboard til Android klar til tablets

Flipboard har opdateret deres Android applikation med understøttelse af tablets – det ser godt ud på Nexus 7.

Flipboard til Android klar til tablets

Flipboard udkom til Android tidligere i år og blev hurtigt eftertragtet af mange brugere, men applikationen var ikke optimeret til større skærme som dem i en tablet.

Det ændrer selskabet nu på og har derfor opdateret Flipboard til Android, med tablet understøttelse, fra syv tommer og op efter.

Applikationen ligner på mange området sig selv, dog med nogle få ændringer. Der skal nu ikke flippes lodret, men horisontalt på skærmen for at læse næste nyhed,

Der er flere historier på én Flipboard side, det er muligt at vælge fuld-skærmstilstand samt mulighed for at gå tilbage til telefon-tilstand, hvis skulle dette fortrækkes.

Mobilsiden.dk har afprøvet Flipboard på en Nexus 7, og kan bekræfte at opdateringen har givet et meget bedre overblik når der flippes mellem nyhederne, samt ens forside er blevet bedre udnyttet på den større skærm. 

Flipboard til Android kan hentes gratis her via Google Play.

Flipboard til Android tablets

Efterfølgende om temaet

Fortællingen sluttede absolut ikke her. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. d. 13/12/2012 fulgte vi historien op med en artikel der drejer sig om Nu virker Adobe Reader også på Windows-tablets – Den finder du her. Siden er meget vand er løbet gennem åen. De seneste nyheder finder du ved at klikke her. .