Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Flyt monumenter med mobiltelefonen

Flyt monumenter med mobiltelefonen

Nu kan du flytte Københavns monumenter med mobiltelefonen. Kommunen inviterer byens borgere til at sms'e om monumenternes placering.

Nu kan du flytte Københavns monumenter med mobiltelefonen. Kommunen inviterer byens borgere til at smse om monumenternes placering.
Nu kan du flytte Københavns monumenter med mobiltelefonen. Kommunen inviterer byens borgere til at smse om monumenternes placering.

Borgerne i Københavns Kommune er nu inviteret til at sende sms-beskeder med deres mening om placeringen af byens monumenter i det fri. Kommunen har opsat skilte ved 16 af byens monumenter, der fortæller om kampagnen. Skiltene er holdt i en humoristisk tone.

Til Dragespringvandet stilles f.eks. spørgsmålet, om det snart bliver kørt ned, og Michelangelos Moses på Hans Tavsens Plads spørger kommunen, om han ikke skulle mødes med David på Larsens Plads.

»Vi tumler med mange store spørgsmål på borgernes vegne i Vej & Park, men vi har også områder, hvor problemerne er til at overskue. Vi har dog altid et ønske om at gøre tingene bedre, og i spørgsmålet om monumenternes placering har vi valgt en lidt humoristisk tilgang. Samtidig giver det os mulighed for at afprøve nye veje i borgerdialogen med henblik på at få så mange som muligt i tale,« siger teknik- og miljøborgmester Klaus Bondam.

Foruden muligheden for at sms’e til 2270 6530 kan man også sende et almindeligt brev eller en e-mail eller deltage i debatten på kommunens hjemmeside. Frem til slutningen af oktober har byens borgere mulighed for at diskutere, om monumenterne skal flyttes.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies