Flyt skærmen med øjnene på Samsung Galaxy S IV

Rygte: Samsung forventes at præsentere Galaxy S IV i næste uge og nyeste rygter lyder, at man kan navigere på skærmen med øjnene.

Flyt skærmen med øjnene på Samsung Galaxy S IV

Der er ikke længe til Samsung løfter sløret for den kommende Galaxy S IV-telefon og mange venter spændt på, at se hvordan den ser ud. Og rygtebørsen er også ved at løbe over med rygter om en af verdens mest populære smartphones.

 – Er dette specifikationerne på Samsung Galaxy S IV?

De nyeste rygter går på, at man kan bruge øjnene til at navigere rundt på skærmen med. Det er New York Times, som har opsnappet de rygter. Det skriver Politiken.dk.

Kilden til New York Times skulle være en troværdig kilde, som ifølge avisen, arbejder hos Samsung.

Samsung ejer også allerede et patent på noget, som hedder Eye Scroll. Patentet blev registreret i januar måned i Europa, hvilket også giver ekstra hold i rygterne.

I både Samsung Galaxy S III og Galaxy Note II har Samsung også en ”forløber” til den teknologi med, hvor dine øjne kan styre telefonen ikke går i pause-tilstand så længe du kigger på skærmen. Samt en funktion i Note II, som gør skærmen tilpasser dine øjne og ikke om telefonen er horisontal eller vertikal.

 – Web-tv: Se 16 features i Samsung Galaxy Note II

Danske Eye Tribe har også udviklet en teknologi, som gør dette muligt.

 – Web-tv: Fremtid: Styr tablets og smartphones med øjnene

Samsung Galaxy S IV forventes præsenteret ved Samsung Unpacked i New York torsdag den 14. marts. Mobilsiden.dk dækker begivenheden.

 
Læs også:
 – Samsung teaser for Galaxy S IV
 – Samsung Galaxy S IV på vej i 6 varianter
 – Samsung Galaxy S IV på Times Square i New York
 – Analytiker: Samsung gør klar til production af 100 millioner Galaxy S IV