Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   FM-sender til din mp3-afspiller

FM-sender til din mp3-afspiller

En sender som kan udsende et svagt FM-signal - og tilsluttes din mp3 afspiller, er på vej til at blive godkendt i England. Fordelen er, at du kan sende musikken fra din afspiller trådløst rundt til dine FM-radioer i huset.

Send musik fra din mp3-afspiller til din bilradio eller en radio i huset. Små FM-senere er på vej til at blive lovlige i EU.
Send musik fra din mp3-afspiller til din bilradio eller en radio i huset. Små FM-senere er på vej til at blive lovlige i EU.

Sende-teknologien giver mulighed for at afspille sange fra ens mp3-afspiller via højtalerne i f.eks. bilen. Der udsendes et svagt FM-signal som så kan opfanges af bilens radio.
Det eneste det kræver af mp3 afspilleren, er at der en almindeligt mini jack udgang til høretelefoner.

På trods af, at det længe i USA har været lovligt at benytte disse sendere, så er det i EU stadigvæk ulovligt. Men det lader til at der er håb forude. I England er man nemlig i gang med at lovliggøre disse sendere. Allerede nu er senderen blevet CE certificeret, hvilket indikerer at den overholder nogle essentielle lovkrav fastsat af EU.

På trods af, at det er ulovligt at benytte disse sendere i Danmark, har de været solgt flere steder, så markedet for produktet lader til og være til stede.

Prislejet på FM-senderen bliver 3-400 kroner, men desværre vides det ikke hvornår den for alvor kommer til Danmark.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies