Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Følg Caroline Wozniacki på mobilen under Australian Open

Følg Caroline Wozniacki på mobilen under Australian Open

Årets første Grand Slam turnering, Australian Open, begynder på mandag - og du kan følge turneringen direkte på din mobiltelefon eller iPad.

Alle Grand Slam turneringerne har deres egen officielle iPhone applikation, men nu er den første officielle iPad applikation til en Grand Slam turnering også en realitet. Applikationen er netop lanceret forud for Australian Open, som starter på mandag.

Så ønsker du at følge med i årets første Grand Slam turnering, og se hvordan det går vores egen Caroline Wozniacki, som er første-seedet. Kan du gøre det både fra din iPhone med den officielle iPhone App, eller på alle andre mobiltelefoner via den mobile website - m.australianopen.com.

Både den mobile-website og iPhone-applikationen byder på nyheder, resultater, spillerprofiler, en masse forskellige billeder fra turneringen, man kan streame LIVE video, se en oversigt over de forskellige baner o.lign.

Men har du en iPad kan du få lidt "ekstra" ved at købe den nye applikation. Der er nemlig den feature, at fans kan få spillernes autograf og gemme dem i en digital scrapbook.

iPhone applikationen er gratis og kan downloades i App Store. Er du også til iPad applikationen, så kan den downloades til 24 kroner i App Store.Læs også:
Vis mig din mobil: Caroline Wozniacki
Video: Caroline som reklamesøjle

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies