Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Følg Fakta på Snapchat og få gratis varer

Følg Fakta på Snapchat og få gratis varer

I et nyt tiltag vil Fakta uddele 12.000 flyttekasser med dagligvarer til unge, der er flyttet hjemmefra - det hele foregår over Snapchat

Markedsføring er i dag meget mere end reklamer i TV, radio eller skreven medier, og vi ser i stigende grad virksomheder forsøge sig på brugen af sociale medier, for at kunne nå ud til endnu flere - især det unge segment.

Denne strategi har Fakta nu også taget til sig, og de vil, med et nyt tiltag give 12.000 unge, der er flyttet hjemmefra, en flyttekasse med gratis varer i deres lokale fakta-butik, hvis du altså følger dem på Snapchat.

Her vil Fakta nemlig dele en kode, som du så kan taste ind på deres hjemmeside for så at få en SMS-godkendelse, der, hvis du viser den i kassen i din lokale Fakta, giver dig en lille flyttekasse med en række dagligvarer.

Læs også: Snapchat kan være på vej med reklamer baseret på dine fotos

Det er en rigtig smart strategi at gøre brug af et medie som Snapchat, idet det er rigtig mange unges foretrukne sociale-platform, og derfor har potentiale til at nå rigtig bredt ud.

Netop det sidste er også, hvad Fakta selvfølgelig har i tankerne, og til Ritzau fortæller marketingchefen, Heidi Kessler: ”Der er to formål med dette. For det første vil vi gerne hjælpe de unge til at få et fornuftigt forbrug fra det øjeblik, de er fløjet fra reden og flyttet for sig selv. For det andet vil vi gerne teste Snapchat som en måde at kommunikere med denne målgruppe på,”

Se også: Snapchat vil nu bevare dine minder for evigt

Fakta håber således på, at de unge vil fortsætte med at følge dem på Snapchat, også efter kampagnen med de gratis varer er slut, og på den måde have muligheden for fortsat at sende “reklame-snaps” ud.

I første omgang skal du altså finde dem på Snapchat, hvorefter du kan indløse din gratis kasse med varer. Denne indeholder produkter fra bl.a. Colgate, Kims, Nivea, Ajax og mange flere og med en værdi af 125 kroner.

Læs også: Apple arbejder på konkurrent til Snapchat

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies