Følg iPhone-hypen på Mobilsiden.dk

Forskellene på den nye iPhone 3G S og iPhone 3G er minimale, men alligevel er der hype omkring den i stor stil. Vi dækker lanceringen i denne uge.

Følg iPhone-hypen på Mobilsiden.dk

Da iPhone 3G kom sidste år, var det helt sikkert den mest hypede mobiltelefon nogensinde.

Det ser ikke ud til, at dette kommer til at ændre sig med lanceringen af den nye iPhone 3G S, selvom den ikke kan ret meget mere end forgængeren.

Selvom der i år i Danmark er tre teleselskaber, som får telefonen på hylderne, har de alle lavet specielle sider på nettet, hvor man kan reservere sit eksemplar, samt få de sidste nye informationer omkring produktet.

Der er også som tidligere massevis af omtale i medierne, blandt andet nærværende website Mobilsiden.dk.

Følg hype og launch

Telenor og Telia holder midnatsarrangement i udvalgte butikker, hvilket gør det muligt at få fat i mobilen allerede 00.01 natten til fredag.

På Mobilsiden.dk følger vi i denne uge (naturligvis) hele lanceringen af iPhone 3G S.

Udover alle artiklerne om produkt, priser, efterspørgsel osv., vil du fredag vågne op til videoindslag fra natarrangementerne.

Debat om iPhone

Husk også at følge med i debatten og snakken om iPhonen – både den nye og gamle, i vores iPhone-forum som netop har rundet 40.000 indlæg.

Link:
Mobildebat.dk – iPhone-forum

Redaktionen fastholder fokus på sagen

Vi prøvede, men vi kunne ikke lade sagen ligge. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 29/7/2009 gik vi videre og publicerede et indlæg omkring Her får du den billigste iPhone 3G SKlik her for den påfølgende artikel.. Tjek også seneste nyt om emnet ved at klikke her..