Følg med i Apples afsløringer i aften her

Så blev det dagen for nye iPads med mere, og Apple streamer begivenheden, så alle kan følge med

Følg med i Apples afsløringer i aften her

Det er i aften klokken 19, at Apple blænder op for deres nyeste begivenhed, hvor alle forventer, at Apple vil vise nogle nye iPads frem. Apple streamer begivenheden live, så man kan følge med hjemme i stuen, eller hvor man nu måtte være på det tidspunkt.

For at se med, skal du bare følge dette link, og så er du på den side, hvor det hele sker. I skrivende stund er der dog ikke meget at se – det kommer først, når vi kommer tættere på klokken 19.

Læs også: Nye iPads kan få dansk debut 24. oktober

Indtil da kan man jo læse op på det, vi forventer kommer til at dukke op på scenen i aften. Der er også dukket en del billeder op af iPad Air 2 – navnet er så godt som officielt, og det gælder også iPad Mini 3.

Det er ikke længe siden, at Apple holdt en stor afsløring for iPhone 6 og iPhone 6 Plus, og det bliver spændende at se, hvordan der bliver taget imod de nye iPads, og hvad Apple ellers har til os.

Historien slutter ikke her

Her følger vi op med den seneste udvikling. mobilsiden fortsatte fortællingen. Allerede d. 16/10/2014 fulgte vi op med sagen; Apple bekræfter iPad Air 2 og mini 3 – Læs den her. Tjek også seneste nyt om emnet ved at klikke her..