Følg ugens tilbud fra mobilen

APP TIP: Etilbudsavis er endnu en app der hjælper dig på vej, til den bedste pris.

Følg ugens tilbud fra mobilen

Hvorfor sidde og bladre alle tilbudsaviserne igennem, når der fra mobilen kan krydssøges på tværs af dem alle?

Etilbudsavis kan netop dette samt en masse andet.

Når du har fundet et tilbud, er det muligt med det samme at se, hvor den nærmeste forretning der har produktet ligger, samt afstanden til denne.

På de enkelte tilbud, kan man også se kilo og literpriser, således priserne er lettere at sammenligne.

Søgninger kan tilføjes til en indkøbsliste. Hvis man f.eks. opretter Carlsberg på denne, er der hele tiden en genvej til, at se de aktuelle tilbud på netop dette produkt.

Stort udvalg

Vi prøvede fornyligt en anden tilbuds-app af, med navnet Konzoomer. Her var et af kritikpunkterne, at datamængden ikke virkede særlig stor, og at mange tilbud ganske simpelt manglede.

Etilbudsavis virker umiddelbart noget bedre på dette punkt. Både rugbrød, mælk, Pepsi Max, Peter Larsen Kaffe, Carlsberg og Biotex, lykkedes det os at finde.

Derudover virker applikationen stabil og er ikke gået ned, under vores lille test.

Godt interface og let betjening

Interfacet i Etilbudsavis er flot designet og betjening og søgning sker ganske let. Dertil kommer, at programmet søger hurtigt og præcist.

Applikationen er gratis og findes til både Android og iPhone. Etilbudsavis kan også benyttes via internetbrowseren på computeren.

Naturligvis kan der stadig laves forbedringer og nye features, men programmet holder hvad det lover. Derfor ender karakteren på 6 ud af 6 stjerner.

Etilbudsavis er “must have” på enhver mobil og er væsentligt bedre end Konzoomer, som vi tidligere har testet.

Udviklernes egen video om produktet