Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Følg VM på mobilen

Følg VM på mobilen

Verdensmesterskaberne i fodbold står for døren, og du kan selvfølgelig følge løjerne fra din mobil

Det er en af verdens største begivenheder, der løber af stablen fra den 12. juni i Brasilien, når VM i fodbold bliver skudt i gang. Millioner af mennesker vil se med på fjernsynsskærmene derhjemme, men det er selvfølgelig også muligt at få sit VM-fix på mobilen, og her er en guide til, hvordan du får mest mulig bold på den lille skærm under festlighederne.

Man er selvfølgelig også velkommen til at bruge sin tablet, hvis man vil have en lidt større skærm end smartphonen.

Se bold!

Har kæresten beslaglagt tvet til Sex and the City-maraton, er der heldigvis metoder at se VM-bold på alligevel. Danmarks Radio og TV2 viser tilsammen alle kampe, og begge kanaler har deres egen streaming-tjeneste. Både DRs og TV2s apps kan hentes til både Android, iOS og Windows Phone.

DR har netop lanceret deres egen tjeneste, og ser man bort fra licensen, så får man altså gratis omkring halvdelen af kampene fra Brasilien, herunder finalen. Links til at downloade DRs app kan findes i denne artikel.

TV2 har deres egen TV2 Play-tjeneste, som viser TV2s kanaler og dermed altså også VM i fodbold. Denne er dog ikke gratis, men sammen med DRs app får man altså med TV2 Play alle kampene med danske kommentatorer. Appen ken hentes nederst på siden her.


Læs om bold!

FIFA har selvfølgelig en sektion i deres officielle app dedikeret til at følge VM i fodbold. Den giver dig nyheder, ligesom du kan få et overblik over kampprogrammet og grupperne og lidt baggrundsviden om Brasilien og værtsbyerne. Lige nu kan appen kun hentes til iOS og Android.

Igen kan jeg også henvise til DR og TV2, der begge har en gratis nyhedsapp. Lige nu er der ikke en dedikeret kategori til VM i Brasilien, men de plejer begge at være gode til at lave en sektion, der kun beskæftiger sig med de store sportsbegivenheder. DRs app kan hentes til Android og iOS, og TV2s Nyhedscenter-app, som den hedder, kan også hentes til Android og iOS.

Derudover er der et hav af andre danske og udenlandske apps, der er tossede med fodbold. Tipsbladet, der kan findes på de to store platforme, og Bold.dk, som også er på både iOS og Android,  er to gode bud på dækning fra det danske, hvis det ikke skal komme fra DR eller TV2.

Har man mod på at kaste sig ud i andre sprog, er ESPNs app ESPN FC garant for god VM-dækning på engelsk. Appen FotMob viser både danske og udenlandske nyheder, og der kan abonneres på eksempelvis VM op til slutrunden, ligesom det er muligt at få en live kommentator på. FotMob er også på Windows Phone ud over iOS og Android.

Har man forkærlighed for eksempelvis Spanien eller Frankrig, og kan man tale sprogene, har henholdsvis Marca og L'Équipe gode fodboldsektioner, og L'Équipe har en sektion kun om VM.

Lyt til bold!

DR sender hver dag under VM direkte fra Brasilien med både lang optakt og kommentering af kampene. Det bliver sendt på P3, og DR har selvfølgelig også en radioapp.

Der er sikker en masse af jer læsere, der også har fantastiske bud på den bedste VM-dækning fra mobilen, og vi vil rigtig gerne høre om dem, så alle kan få mest muligt ud af fodboldfesten.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

12-06-2014 11:02:53

Onefootball Brasil er også en lækker app til android, der giver et godt overblik samt nyheder.

0 0
acidman 12-06-2014 09:44:15

Man kan også prøve Watz Me Now gratis i en måned hvor der også er adgang til TV2 - bedre TV-kvalitet på ens tlf/tablet fås der ikke :-)

1 0

Om brug af cookies