Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Folkene bag Kazam vil gøre det anderledes end HTC

Folkene bag Kazam vil gøre det anderledes end HTC

Den nye mobilproducent Kazam er grundlagt af tidligere HTC-ansatte, da de blev enige om de ville gøre ting anderledes - end HTC gør.

Michael Coombes og James Atkins er tidligere ansatte i HTC og nu grundlæggere af den nye mobilproducent Kazam. Baggrunden for Kazam er, at de under deres tid i HTC nogen gange snakkede om, at der var ting de selv ville gøre anderledes.

 -”It’s not to say we got frustrated with the industry, but we started to question the way things were being done and like we all do, (we) would occasionally have a conversation about how we would do it differently,” sådan sagde James Atkins til IBTimes UK tilbage i august måned.

HTC havde tidligere en strategi om en række produkter, hvilket Atkins og Coombes må have synes var den rigtige plan. For Kazam fremviste i går deres første syv produkter, som tilhører to forskellige serier, Thunder og Trooper. HTC har efterfølgende droppet deres mange telefonlanceringer.

 - Kom tæt på Kazams nye smartphones

Ens for alle Kazams telefoner er, at de kommer med udskifteligt batteri og mulighed for dual-SIM.

Datoerne for præcis salgsstart er endnu ukendt, men det forlyder det om 2-3 uger vil være muligt at købe den første Kazam-telefon. Priserne er fra 750 - 1.900 kroner.

 
Læs også:
 - Kazam. Derfor ingen topprodukter endnu

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Ramsing 15-03-2014 08:32:11

Jeg har købt 2 Kazam. Fasit efter 3 måned er at glasset er en katastrofe. Total ridset efter normalt brug. Antennen er jammerlig- jeg skal stå lænet op af et vinue for ikke at miste forbindelsen. Data fanger den så langsomt, at det tager opt il 2 min at opdatere en side fra nettet. Batteriet er normalt tomt ved 14.00 tiden efter den har opladet hele natten. Min 4 år gamle google telefon slå Kazam på alle punkter. Kazam er billige, med det kan også blive for billigt. Begge Kazam-telefoner er røget i skraldespanden.

0 0
14-11-2013 19:32:41

Er "Kazam" storsponsor for mobilsiden.dk siden der kommer sådan en vild strøm af rosende artikler om en ukendt, lille, nystartet mobilproducent?

0 0
Jack 13-11-2013 18:33:19

Alt den ros af Kazam lugter langt væk af kammerateri...

Sikker på Kazam's telefoner bare er oem mobiler som de klister deres navn på

0 0
Om brug af cookies