Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Forældre kan låse deres børns telefon, indtil de ringer tilbage (APP)

Forældre kan låse deres børns telefon, indtil de ringer tilbage (APP)

Træt af at børnene ikke tager deres telefon eller besvarer sms'er, denne app låser barnets telefon indtil de ragerer.

Det er ikke altid lige interessant at skulle tage telefonen og forklare mor eller far hvad man laver netop nu. Når man en hvis alder kan det være en løsning blot at ignorere opkaldet, men når man er yngre er det ikke sikkert at ens forældre bryder sig om at blive ignoreret.

Med applikationen Ignore No More, har forældrene en mulighed for at låse telefonen fuldkommen, indtil deres opkald bliver besvaret, der er altså ingen Angry Birds, ingen slik der kan knuses, eller nogen venner man kan ringe til før man har snakket med far eller mor.

Det hele kræver blot en smule opsætning, forældrene skal lave en konto, installere applikationen på begge enheder og vupti, så tager det ikke andet end et par klik at låse adgangen til nærmest alt på telefonen. Den eneste måde telefonen kan låses op, er at foretage et opkald til en af personerne på en prædefineret liste.

Indtil videre er applikationen kun til Android brugere, så børn med Apple telefoner kan fint omgås opkaldene fra deres forældre lidt endnu.

Kilde: Engadget

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies