Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Forårstilbud: Fri data til kunderne hos TDC og YouSee

Forårstilbud: Fri data til kunderne hos TDC og YouSee

I anledningen af sammenlægningen mellem TDC og YouSee kvitterer selskaberne med at give fri data - men kun i en tidbegrænset periode.

TDC og Yousee giver fri data i 3 måneder
TDC og Yousee giver fri data i 3 måneder
Foto: TDC

I de næste tre måneder kan TDC’s og YouSee’s kunder se frem til at streame og downloade løs mens de er på farten. Er du privatkunde hos et af selskaberne får du nemlig fri data frem til den 31. maj 2016.

Det gavmilde tilbud er skabt for at fejre at TDC og YouSee slås sammen til et selskab under YouSee-navnet og for at belønne begge selskabers trofaste kunder.

”Vi vil gerne vise kunderne, at vi mener det, når vi siger, at vi værdsætter dem. Derfor er det også helt centralt, at vi imens vi arbejder på at lægge TDC sammen med YouSee, får mindet kunderne om, at de har det bedst hos os,” siger YouSee-direktør René Brøchner.

Se også: Huawei og TDC opgraderer landet med lynhurtigt bredbånd

Tilbuddet gælder kun for eksisterende privatkunder der har et mobilabonnement med datapakke.

Opretter du et abonnement eller tilkøbber du en datapakke til dit abonnement vil du ikke omfattes af tilbuddet. Mobile bredbåndsprodukter indgår heller ikke under tilbuddet.

TDC og YouSee tæller 800.000 abonnenter tilsammen og netværket er for nyligt blevet kåret til Danmarks bedste mobilnet af Teknologisk Institut.

Læs også: TDC bliver til Yousee

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies