Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Forbrugerrådet klar med applikation

Forbrugerrådet klar med applikation

En ny applikation fra Forbrugerrådet gør det muligt for dig, at tjekke dine køb mens du står i butikken.

Forbrugerrådet lancerer i dag en ny applikation, som gør det muligt at tjekke dine køb mens du står i butikken – og altså gøre brug af tests fra bladet Tænk på farten.

Der har været en række medlemmer af Forbrugerrådet, som har testet applikationen og de er enige om, at det er en meget brugervenlig, funktionel og simpel applikation at bruge.

-”Den er meget brugervenlig. Brugbar, funktionel og simpel. Jeg kan godt lide, at man kan se alle test i en alfabetisk liste, og at der er gode råd om de forskellige produkter. Men det mest geniale er: ”Tænk anbefaler,” siger Frank Hinnerskov der har været testperson.

Mobilsiden.dk har også haft lejlighed til, at se nærmere på applikationen kort før udgivelsen. Vores første indtryk er også, at det er en god og meget brugervenlig applikation.

Foruden adgang til applikationen får man også adgang til alle Tænks tests, samt ”Tænk anbefaler”.

Applikationen kan downloades gratis for Forbrugerrådets medlemmer i Apples App Store og Google Play Store. Den er dog formentlig først klar til download i Apples App Store i næste uge, da den netop nu ligger til godkendelse.

Er du ikke medlem af Forbrugerrådet kan du få et gæstemedlemsskab hele oktober måned for 30 kroner.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Om brug af cookies