Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Fordobling af ondsindede Android-apps

Fordobling af ondsindede Android-apps

Malware, der er rettet mod Android-styresystemet, er stigende viser ny rapport.

Flere hundredetusindevis af enheder med det populære styresystem fra Google er allerede blevet inficeret via applikationer i Google Play Store, som er den officielle Android applikationsbutik. Det viser en rapport fra sikkerhedsfirmaet Trend Micro, skriver Computerworld.dk.

På bare en enkelt måned er antallet af ondsindede applikationer fordoblet fra 10.000 til 20.000, ifølge The H Security. Sammenligner man med årets første tre måneder, som viste 5.000 tilfælde af malware, er dette en markant stigning.

Cirka en tredjedel af de inficerede programmer Trend Micro er stødt på har været ”forklædninger” af Angry Birds, Instagram og andre populære apps.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

11-07-2012 09:08:59

Jamen vi tager den da lige igen....Link til den FAKTISKE artikel:

http://www.trendmicro.co.uk/newsroom/pr/the-true-face-of-the-android-threat/

Et citat derfra:

More worryingly for users, even Google’s official application marketplace, Google Play, was breached, with 17 malicious apps downloaded over 700,000 times before they were spotted and removed from the site.


Nøjagtig den samme påstand som i kom med i samme uge, det er ufatteligt at i blvier ved med at koge suppe på den samme høne.

Derudover udtaler en af de ansatte ved trend micro:
Consumers need to use care when downloading and installing apps and should be considering installing antimalware on their mobile devices.


LOL no shit sherlock. Det er ufatteligt som disse firmaer kan tage store dele af teknologi pressen ved næsen :D

DE snakker også om to "spy apps", de hedder henholdsvis, Spy Tool og Spy Phone PRO+, arh men come on. Hvis du henter sådan noget, så er man sq selv uden om det. De snakker også om kopier af instagram og andre populærer apps.. Hmmm skal man tage den der er hente 1.000.000 gange eller den der er hentet 4 gange ?.....Common sense is killed by morons...

0 0

Om brug af cookies