Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Fordobling af Telia-butikker

Fordobling af Telia-butikker

Telia har opkøbt 29 Telekæden-butikker, så de nu har muligheden for at komme tættere på forbrugerne i nærområderne. Dette bliver en realitet allerede i starten af januar 2007.

Med opkøbet af de 29 butikker, har Telia nu 56 butikker fordelt over landet. Telias administrerende direktør, Jesper Brøckner, udtaler, at servicen og tilbuddene til forbrugerne øges.

De opkøbte Telekæden-butikker står for nærhed og kompetence, og hvis disse kvaliteter kædes sammen med Teliabrandet, vil Telia komme til at stå stærkere i lokalområderne.

Telekæden sælger i dag produkter fra forskellige teleudbydere, men grundet opkøbet af de 29 butikker, vil der i fremtiden udelukkende blive solgt Telia-produkter i disse butikker.

De 29 butikker vil ikke kun stå for salg og rådgivning af privat personer, det vil ligeledes også være muligt at få hjælp som erhvervskunde, idet der bliver indrettet lokale erhvervscentre.

En af ejerne for en stor del Telekæden-butikker, som bliver omdannet til Telia-butikker, udtaler, at de nu vil kunne fokusere udelukkende på en enkelt teleudbyders produkter og få en dybere viden.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies