Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Foretag trådløse Skype opkald uden en tændt PC med Dual Phone

Foretag trådløse Skype opkald uden en tændt PC med Dual Phone

En kombineret Skype/DECT telefon er set før, men nu kan man foretage Skype opkald helt uden at skulle døje med en tændt PC. Og så er det endda danskere, der står bag telefonen.

Dual Phone 3088 - verdens første telefon som giver mulighed for trådløse Skype opkald uden en tændt PC.
Dual Phone 3088 - verdens første telefon som giver mulighed for trådløse Skype opkald uden en tændt PC.

Modellen hedder Dual Phone 3088 og er udviklet af det danske selskab RTX, som har base i Ålborg.

Dual Phone er en trådløs telefon, som både kan bruges til at foretage almindelige fastnet-opkald og Skype-opkald. Deraf navnet Dual Phone.

Umiddelbart lyder det ikke som en nyhed, men det smarte er, at man ikke behøver at tilslutte telefonen til sin PC for at foretage Skype opkald. Ifølge RTX er de først med en løsning som tilbyder dette.

Faktisk behøver man ikke engang have Skype installeret på sin PC for at gøre brug af funktionen – man skal dog selvfølgelig have en Skype konto.

Tage Rasmussen som er direktør for RTX fortæller: ” Vi har udviklet en platform for billige trådløse telefoner til både Skype-opkald og almindelige telefonopkald med den ekstra fordel at frigøre telefonen fra tilslutning til pc'en.”

Baseenheden kan tilsluttes direkte til din bredbåndsrouter eller modem, og som vanligt til det almindelige telefonnet. Tilslutningen til det almindelige telefonnetværk (PSTN) gør også, at man kan benytte den til at foretage alarmopkald, som Skype ikke understøtter.

Man kan selvfølgelig også benytte telefonen til at foretage billige SkypeOut opkald og modtage SkypeIn opkald.

I telefonen er der preinstalleret noget Skype software som giver hurtig og intuitiv adgang til alle ens Skype kontakter. Telefonen har endda en fleksibel opkaldsfunktion, man kan vælge altid at benytte Skype, altid at benytte PSTN eller at blive spurgt hver gang.

Telefonen kan endnu ikke findes i Skypes danske shop, men man kan købe den her for 159,- euro (cirka 1.200,- kroner).

For yderligere informationer angående denne telefon kan der ses her

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies