Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Forhandlere giver bedre indsigt i LG G4's priser

Forhandlere giver bedre indsigt i LG G4's priser

Flere detaljer om priserne på LG G4 viser, at du kan få plastikudgaven billigere end hvad Samsung Galaxy S6 koster.

Når LG G4 kommer på markedet i den kommende tid efter den planlagte præsentation i bl.a. London i morgen, svinger prisen alt efter om du vælger udgaven i læder eller plastik. Det afslører en række tyske forhandlere, som hurtigt er ude med priserne.

Læs også: LG G4's pris lander mellem Galaxy S6 og S6 Edge

Det er hjemmesiden WinFuture, som har taget et kig på tre forskellige tyske forhandlere, der allerede har priser på LG G4 ude, som dog ikke er bekræftet på nogen måde.

Den første er plastikudgaven, som sælges i hvid og guld i første omgang og vil være udstyret med 32 GB intern lagerplads. Ifølge de tyske forhandlere svinger prisen mellem €679 og €689 svarende til 5.070 og 5.150 kroner.

Det gør LG G4 til et billigere valg frem for Samsung Galaxy S6 modsat hvad de første rygter tydede på. Hvis du skal have lædervarianten, må du dog have den lidt større pengepung frem.

Hos de tyske forhandlere ligger prisen på læderudgaven mellem €729 og €739, hvilket svarer til mellem 5.440 og 5.510 kroner. Det får den i samme prisleje som den billigste Samsung Galaxy S6 med 32 GB lagerplads. Det fremgår dog ikke af billederne, om der er samme mængde lagerplads i læderudgaven. Hvis du går efter læder, er der til at starte med valget mellem sort, brun og rød.

De to plastik- og de tre lædervarianter er dog ikke alt, hvad LG har i porteføljen. De mange lækkede billeder af LG G4 for to uger siden viser nemlig, at der er en plastikudgave i sort samt en læderudgave i lyseblå, beige samt gul. Om de når at komme på markedet samtidig med de fremviste på de tyske hjemmesider, vides ikke.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies