Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Forny eller genopfrisk din mobilviden

Forny eller genopfrisk din mobilviden

BAGGRUNDS-OVERBLIK: Vi har samlet lidt af årets baggrundsartikler, så forny eller genopfrisk din viden om mobilens verden.

Vi har samlet en række af årets baggrundsartikler hvor har vi forsøgt, at give dig viden om alt lige fra tekniske termer og teknologi som eksempelvis GLONASS, 4G-netværk og meget andet, samt baggrundshistorier om Mobile World Congress, den kinesiske Android-udfordrer Huawei og iPhonen der i år rundede 5 år.

Vi har samlet en række links herunder på de lidt mere tekniske ting i mobilbranchen, men du kan også foruden de tekniske ting få mere styr på hvem Huawei er, hvad Mobile World Congress er og få mere information omkring Microsoft Surface, der er et seriøst angreb mod iPad fra Microsoft.

Der købes stadigvæk GPS’er rundt i landet, men først på året bragte vi en artikel om GLONASS, som er et russisk alternativ til GPS. GLONASS bliver mere og mere almindeligt ”inventar” i nutidens smartphones.

Hvis du tit har undret dig over udrulningen af Android-versioner ikke altid er helt gennemskuelig? Og nogle producenter nogen gange får den nyeste Android-version før en anden producent. Så kan du få et lille indblik i hvorfor tingene forholder sig sådan i vores baggrundshistorie: Derfor forsinkes de nye store Android-versioner.

Forny eller genopfrisk din mobilviden

Derfor forsinkes de nye store Android-versioner

Hvorfor har vi ikke 4G telefoner i Danmark

Sådan booster du hastigheden på mobilt bredbånd

Hvad er GLONASS? Kom med bag om det russiske alternativ til GPS

Her er fremtiden for Danmarks 4G-netværk – få styr på 4G LTE

Sådan giver teleselskaberne dig høj hastighed på din smartphone via 3G

Her er hemmeligheden bag Nokias ClearBlack-skærme

Overblik: Kom bag om Telenors mobilnet

For flere baggrundsartikler kan du se nærmere her.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies