Forrest i iPhone-køen: Træt af min LG

Vi har snakket med den første iPhone-køber hos Telia i Odense og blandt andet fået at vide, hvorfor valget faldt på netop iPhone 3G S.

Forrest i iPhone-køen: Træt af min LG

Den første kunde i Telia i Kongensgade i Odense var René Nissen fra Nyborg. Han havde ventet siden klokken 7.15, da han gerne ville være en af de første, der sikrede sig iPhone 3G S.

René valgte den sorte 32GB iPhone 3G S med et Telia iOn-abonnement. Der var ikke tvivl om udbyder, da han har været kunde hos Telia de sidste 3 år uden problemer, og derfor gerne ville være loyal.

Det er Renés første iPhone, og den erstatter hans tidligere LG-telefon, som han har været temmelig træt af. Valget faldt på iPhone, da han godt kan lide designet og mener at tilhøre målgruppen fra Apple. Han valgte 32GB-udgaven for at være sikker på at have plads nok, og han regner med, det varer noget tid, inden den bliver fyldt.

René siger, at han ikke kunne vente længere på at få den nye iPhone, og han har da også igennem længere tid fulgt med på nettet.

Det betød dog ikke noget for ham, om han fik den til midnat eller først ved butikkernes åbningstid. Derfor fravalgte han midnatsarrangementerne i København og Århus.

Efterfølgende nyt i sagen

Siden vi publicerede denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik videre med sagen. 31/7/2009 blev fortællingen ført videre med historien om Overblik: Alt om nattens premiere på iPhone 3G S – Artiklen kan du læse her. De sidste nyheder om temaet finder du her.