Forsætter genstarts-fejlene stadig på LG Optimus 2X?

Spontane genstarter og sort skærm har plaget Optimus 2X ejere. Men er disse fejl løst nu?

Forsætter genstarts-fejlene stadig på LG Optimus 2X?

I flere måneder har ejere af topmodellen LG Optimus 2X, måtte leve med en telefon, der pludselig genstarter eller går i sort skærm. Og efter lang tids venten på en opdatering, der skulle løse problemerne, kom forløsningen så for små 14 dage siden, i form af en software-opdatering.

Men er alt så godt nu hos LGs ejere? Noget kunne tyde på, at svaret er “nej”.

Ud af godt 50 kommentarer på vores artikel om, at den nye software til 2X var klar, melder cirka hver femte, at der stadig er fejl.

Brugeren Michael skriver:
– “Opdateringen er ikke noget værd . Opdaterede i går aftes og den har allerede genstartet desuden kan den stadigvæk ikke blive på netværket“.

Jens Schneider er også en af dem, som har fejl på produktet efter opdateringen:

– “Inden opdateringen genstartede min ca. en gang hver anden dag. Efter opdateringen er den nu 4 gange gået helt i sort og kan kun genstartes ved at tage batteriet ud. Det er da ufatteligt. Efter at have brugt så lang tid på en opdatering, der skulle løse problemerne, kommer de med en opdatering der blot gør det meget værre“.

Har du problemer?

Udover de mange kommentarer på artiklen, har vi fået nogle henvendelser i vores mailboks, samt set indlæg på Mobildebat.dk, der understøtter, at LG måske stadig har fejl på Optimus 2X.

Også på udviklerforumet XDA Developers, er fejlene stadig omtalt.

Her er tråden omkring det specifikke problem nu så omfattende, at den fylder 137 sider og har små 1400 indlæg.

Spørgsmålet er, om der blot er tale om uheldige brugere, som via et særligt forbrugsmønster kan fremprovokere fejl som ingen andre kan, eller om fejlene er mere omfattede end dette?

Hvad er dine oplevelser med din LG Optimus 2X efter opdateringen. Kører det bare – eller er der stadig fejl? Skriv en kommentar herunder.

Det har ikke været muligt at få en officiel utalelse fra LG til denne artikel.

Læs også:
Gingerbread til Optimus 2X er udskudt