Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Forsalg på Firefox OS “Flame” udvikler-telefon er startet

Forsalg på Firefox OS “Flame” udvikler-telefon er startet

Interesserede parter kan nu for lige omkring 1.000 kroner få en mid-range Firefox telefon beregnet til udviklere.

Firefox OS telefonen
Firefox OS telefonen "Flame"

Firefox OS har ikke sat ild til det globale mobilmarked endnu, men ikke desto mindre er Flame telefonen den første officielle “reference enhed” som Mozilla har lagt navn til med hensyn til at døbe den til at være en standard som udviklere kan bruge som reference.

Mozilla Flame telefonen er lavet gennem et partnerskab med T2Mobile og Mozilla og koster 170 dollars (lige knap 1.000,- kroner) med gratis forsendelse overalt i verden (Japan undtaget).

Telefonen er en mid-range telefon med 1,2 GHz dual-core Qualcomm Snapdragon processor, en 4,5 tommer (854x480) skærm, 5 megapixel kamera på bagsiden, 2 megapixel på fronten, 8 GB hukommelse og understøttelse af dual SIM-kort.

En bemærkelsesværdig feature er, at man med en software indstilling kan angive antallet af RAM i et interval fra 256 MB - 1 GB. Det skulle hjælpe udviklere med teoretisk at teste deres applikationer på enheder med varierende specifikationer.

Flame telefonen danner altså et ganske fornuftigt udviklings- og testgrundlag for tredjeparts udviklere der retter deres opmærksomhed mod Firefox OS og HTML5.

Den kan forudbestilles her og forventes at blive sendt ud om cirka fire uger.

Kilde: TechCrunch

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies