Forsikringsfusk med iPhone

Danskerne tror fejlagtigt, at de kan fuske sig til en iPhone 4, ved at smadre den gamle version eller melde den stjålet.

Forsikringsfusk med iPhone

Den nye iPhone 4 har fået danskerne til at forsøge at snyde sig til en ny telefon.

Tre store forsikringsselskaber melder i hvert tilfælde om en bemærkelsesværdig stigning i antallet af anmeldelser om skader på og tyveri af de ældre iPhone-modeller. Det skriver dr.dk.

Både hos TopDanmark, Codan og Alm. Brand har de oplevet en stigning i anmeldelserne – Alm. Brand melder om en fordobling af skader og tyverier.

Skadechef i TopDanmark, Susanne Møllegaard, kalder det “påfaldende”, at stigningen sker lige efter lanceringen af en nyere model.

Forsikringsselskaberne advarer dog kunderne om at forsøge at snyde sig til en iPhone 4. En ødelagt eller bortkommet iPhone 3G/3GS bliver nemlig ikke erstattet af den nye model, men blot af en model tilsvarende den ødelagte/bortkomne.

Mere nyt om iPhone

Redaktionen følger op med den seneste udvikling. mobilsiden fulgte op på historien. 18/8/2010 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med en vinkel omkring Beskyt din iPhone på den alvorlige måde! – Den finder du her. Seneste nyt om emnet finder du her.